SZTE

University of Szeged webpage Faculty of Medicine webpage Albert Szent-Gyorgyi Health Center webpage

szegedi tudományegyetem

klinikai vizsgálatokat koordináló iroda

6720 Szeged, Dugonics tér 13. fsz. 33.
62/54-68-95
clin.trial @ rekt.szte.hu

SZÁMLÁZÁS

 

- Mind egyszerződéses, mind többszerződéses esetben az Iroda feladata az SZTE és Megbízó vagy képviselője között létrejött klinikai vizsgálati szerződésekhez kapcsolódó teljesítésigazolások kezelése, a GF részére erre vonatkozó számlakérők elkészítése.

- Ennek megfelelően az Iroda start-up munkatársához beérkezett (illetve más, a vizsgálóhely, vagy más szervezeti egységek által továbbított) teljesítésigazolások alapján számlakérő dokumentumot készít, melyet a teljesítésigazolással és a megbízó által megküldött esetleges egyéb dokumentumokkal együtt megküld SZTE GF Pénzügyi és Számviteli Iroda részére. A teljesítésigazolás Irodába való megérkezésétől az Irodának 3 munkanapja van a számlakérő megküldésére SZTE GF Pénzügyi és Számviteli Iroda részére.

- SZTE GF Pénzügyi és Számviteli Iroda a kiállított számlák egy másolati példányát elküldi az Iroda részére, mely az így megkapott számlák kapcsán naprakész nyilvántartást vezet.

- A betegútiköltségek kifizetése jelenleg az SZTE számára nem történhet meg, mert annak kifizetése sem több szerződéses esetben, sem egyszerződéses esetben sem kezelhető jelenleg. Az Iroda feladata a vonatkozó módszertan jövőbeni kidolgozása.

 

Kapcsolat:
Vizsgálati számlák:
Visnyeiné Dankó Mónika – start-up munkatárs
E-mail: trial.office@rekt.szte.hu
Telefon: 62/54-55-45

Regisztrációs díj / Start-up díj számlák:
Szél Zsuzsanna – szerződéskötési referens
E-mail: szel.zsuzsanna@rekt.szte.hu
Telefon: 62/54-68-95